https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

DJI RoboMaster EP Core

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop   

Excl. BTW: € 784,30 Incl. BTW: € 949,00

Snel overzicht

De RoboMaster EP Core is gebouwd om leren naar een hoger niveau te tillen. Deze geavanceerde educatieve robot biedt een alles-in-één oplossing voor STEAM activiteiten en biedt artificial intelligence (AI) en programmeerprojecten voor leerlingen van alle leeftijden en ervaringsniveaus. De RoboMaster EP Core is een ongeëvenaard educatief hulpmiddel met krachtige mechanische accessoires en onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. En dat begint al bij het feit dat je hem eerste helemaal zelf in elkaar moet zetten!


Hij is gemaakt van staal en  afgewerkt met een strak, futuristisch ontwerp en LED-verlichting. De RoboMaster EP Core is volledig uitgerust met de allernieuwste technologieën. Hij is daarnaast ontworpen voor klassikaal leren omdat de robots op elkaar kunnen reageren.


De veelzijdigheid voor hardware van derden, zoals LEGO bouwstenen en 3D-geprinte objecten, biedt onbeperkte leeropties en  ontsluit het potentieel en de verbeeldingskracht van leerlingen. De RoboMaster EP Core maakt deel uit van het RoboMaster portfolio van DJI, waar ook de nieuwe Tello drones onder vallen. Deze zijn dus met elkaar te koppelen voor nóg meer uitdaging!
  • DJI RoboMaster EP Core
  • DJI RoboMaster EP Core

De RoboMaster EP Core is gebouwd om leren naar een hoger niveau te tillen. Deze geavanceerde educatieve robot biedt een alles-in-één oplossing voor op STEAM gebaseerde klaslokalen overal, en biedt AI- en programmeerprojecten voor studenten van alle leeftijden en ervaringsniveaus. De RoboMaster EP Core is een ongeëvenaard educatief hulpmiddel met krachtige mechanische accessoires en onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden.

Gemaakt van staal en afgewerkt met een strak, futuristisch ontwerp, is de RoboMaster EP Core volledig uitgerust met de allernieuwste technologieën die consistente ondersteuning bieden voor klassikaal leren.

Hardware toevoegen, creativiteit ontgrendelen

De veelzijdigheid voor hardware van derden biedt onbeperkte leermogelijkheden en ontsluit het potentieel en de verbeeldingskracht van leerlingen. De veelzijdigheid voor hardware van derden, zoals bouwstenen en 3D-geprinte objecten, biedt onbeperkte leeropties en ontsluit het potentieel en de verbeeldingskracht van leerlingen.

Compatibel met hardware van derden

De RoboMaster EP Core ondersteunt open-source hardware van derden, zoals micro:bit, Arduino en Raspberry Pi. Deze items kunnen worden aangesloten en gevoed via seriële poorten op de hoofdcontroller van het chassis. De EP Core kan ook modeltraining en scèneherkenning uitvoeren via AI-platforms zoals NVIDIA Jetson Nano en de officiële DJI SDK, waardoor studenten meer inzicht krijgen in de werkingsprincipes van AI.

Compatibel met sensoren van derden

De RoboMaster EP Core is uitgerust met vier sensoradapters, waardoor het gemakkelijk is om sensoren van derden aan te sluiten en van stroom te voorzien die inputs zoals temperatuur, druk, afstand en meer meten. Zintuiglijke gegevens kunnen zelfs in Scratch worden gebruikt, waardoor eindeloze programmeermogelijkheden worden geboden.

Real-World AI-implementatie

Eindeloze programmeermogelijkheden worden ontgrendeld wanneer u SDK's (softwareontwikkelingskits) gebruikt. Open DJI SDK is beschikbaar op de EP Core en ondersteunt meer dan 39 programmeerbare sensorpoorten. Hierdoor kunnen studenten streaminggegevens van sensormodules, video en audio gebruiken om AI-toepassingen te programmeren en echte AI-technologie te ervaren.

Voor meer informatie over het EP Core systeem, bezoekt u de website van DJI.

Algemeen
MerkDJI
EAN code6958265131974
Afmetingen (lxbxh)Nee
VerpakkingDoos
LeeftijdVanaf 8 jaar
OnderwijsniveauN/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.