Ontmoet Fable!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om geavanceerde robots te bouwen – en nooit leuker!


Fable is een modulaire bouwset waarmee iedereen binnen enkele minuten een eigen robot kan bouwen. Je kunt op verschillende manieren de verschillende modules in elkaar klikken om je eigen robot te creëren en het zintuigen en beweging mee te geven. Afhankelijk van je ervaring, kun je de robot programmeren met eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen. In slechts één les.

Het systeem groeit mee met de leerlingen en bij het programmeren van de robot leren de leerlingen pragmatisch en geleidelijk complexe problemen af te breken en terug te brengen tot eenvoudigere deelproblemen. Leerlingen zullen ook leren dat er geen fout is bij het maken van een fout; dit is een volledig natuurlijk en wenselijk onderdeel van leren en ander innovatiewerk. Leerlingen zullen genieten van een natuurlijk gevoel van prestatie wanneer ze een fout in hun eigen programma vinden en corrigeren. Op deze manier leren leerlingen iteratief te werken en complexiteit te beheren. Ze leren om eenvoudig en geleidelijk te beginnen, en om een experimenterende methodologie te gebruiken waarmee ze verfijnde en complexe oplossingen kunnen ontwikkelen.

Fable koop je bij De Rekenwinkel

Multi-platform

Je bedient Fable op PC en MAC en op de iPad. Een Chromebook versie is in de maak. Met de Fable Face app op je smartphone geef je de Fable robot ogen, die je uiteraard ook kunt bedienen. Alle software en apps zijn uiteraard kosteloos te downloaden.

Lesmateriaal

Er is ontzettend veel lesmateriaal beschikbaar voor het Fable robotsysteem. Voor al het lesmateriaal bij Fable ga je naar onze lesmateriaal-pagina.

Web-form is not active.

Powered by WebForms

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 • Fable Spin bij De Rekenwinkel

  Fable Go!

  Van € 699,00

  Voor Excl. BTW: € 495,04 Incl. BTW: € 599,00

 • Fable Hello!

  Fable Hello!

  Van € 1.395,00

  Voor Excl. BTW: € 809,09 Incl. BTW: € 979,00

 • Fable Joint Module

  Fable Joint Module

  Excl. BTW: € 395,87 Incl. BTW: € 479,00
 • Fable Makerspace

  Fable Makerspace

  Van € 3.265,00

  Voor Excl. BTW: € 2.061,98 Incl. BTW: € 2.495,00

  Niet in voorraad

 • Fable Play Klassenset (10 sets)

  Fable Play Klassenset (10 sets)

  Van € 7.090,00

  Voor Excl. BTW: € 3.719,01 Incl. BTW: € 4.500,00

  Niet in voorraad

 • Fable Spin bij De Rekenwinkel

  Fable Play!

  Van € 995,00

  Voor Excl. BTW: € 657,02 Incl. BTW: € 795,00

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

VOORWAARDEN VAN DE ACTIE

Tijdens de proefperiode is de Fable-robot de volledige verantwoordelijkheid van de bruikleengever. Als het product niet binnen 36 dagen na de leveringsdatum (proefdag 1) aan ons wordt geretourneerd, zullen we een factuur uitgeven. U ontvangt dan 15% korting op de standaard prijs. Deze factuur is bindend, tenzij er een andere overeenkomst wordt gesloten om de proef te verlengen.

Tijdens de proef moet het product worden behandeld volgens het beoogde gebruik in een educatieve binnenomgeving. Als het product beschadigd of verloren is, is het de verantwoordelijkheid van de leengever om Shape Robotics te compenseren voor het verlies. Bij het terugzenden van het product moeten alle onderdelen in de originele verpakking worden verpakt.

Het aanbod is open voor scholen en instellingen. We behouden ons het recht voor om elke aanvraag voor een gratis proefperiode te weigeren, bijvoorbeeld verzoeken van particulieren en we behouden ons het recht voor om de aanbieding zonder kennisgeving te wijzigen.

Let op: u ontvangt een aantal e-mails van ons tijdens de gratis try & buy-periode. Deze e-mails bevatten essentiële informatie over uw gratis proefperiode van de Fable-robot. Om deze reden heeft deze e-mail geen afmeldoptie.