Toggle Nav

Intelino Bruggen Kit

Verwachte leverdatum: 26/06/2024
Waardering:
€ 24,95 € 20,62
Op bestelling
SKU INT-BRG-01
- +

Voeg een nieuwe dimensie van spelen toe aan Intelino met de Bridge Kit! Deze kit is ontworpen om te worden gecombineerd met de Starter Set en andere baanaccessoires. Het wordt geleverd met een set oprijplaten, ontworpen voor optimale prestaties met de slimme trein, en stapelbare steuntorens met een modulair ontwerp en veelzijdigheid.

De torens bieden niet alleen ondersteuning voor de hellingen, maar worden ook gebruikt om het bruginzetstuk vast te houden. En het is gemakkelijk om meerdere kits te combineren om uitgebreidere brugconstructies en complexere spoorlay-outs te creëren.

  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
Details

Voeg een nieuwe dimensie van spelen toe aan Intelino met de Bridge Kit! Deze kit is ontworpen om te worden gecombineerd met de Starter Set en andere baanaccessoires. Het wordt geleverd met een set oprijplaten, ontworpen voor optimale prestaties met de slimme trein, en stapelbare steuntorens met een modulair ontwerp en veelzijdigheid. De torens bieden niet alleen ondersteuning voor de hellingen, maar worden ook gebruikt om het bruginzetstuk vast te houden. En het is gemakkelijk om meerdere kits te combineren om uitgebreidere brugconstructies en complexere spoorlay-outs te creëren.

Dit pakket bevat:

  •      2 dubbelzijdige hellingbanen
  •      4 stapelbare steuntorens met deksels
  •      1 opvouwbare rode bruginzet gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk PP-kunststof plaatmateriaal
Meer informatie
Meer informatie
Merk Intelino
Verpakking Doos
Recensies
Schrijf een review