Toggle Nav

KidsCover EduFlex Hoofdtelefoon Lime

Verwachte leverdatum: 19/07/2024
Waardering:
€ 39,95 € 33,02
Op bestelling
SKU KC-EDUFLEX LIME
- +

De gloednieuwe hoofdtelefoonserie EduFlex is ook speciaal ontwikkeld voor de onderwijsmarkt. Ontwikkeld voor een iets oudere leeftijdsgroep in vergelijking met de Safe ‘n Sound-modellen. Perfect van 8 tot en met jong volwassenen. De hoofdtelefoon is  gemaakt uit één stuk licht, veilig en flexibel EVA-schuim. Er wordt een adapter meegeleverd voor kleinere hoofden. Er is een kleine microfoon ingebouwd die gericht is op spraak zonder dat deze voor het gezicht van de gebruiker zit, wat de duurzaamheid en het comfort ten goede komt. In overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften voor jongeren hebben we de geluidssterkte van de hoofdtelefoons beperkt tot 85 dB. De EduFlex serie is over-ear en daardoor hoort de gebruiker minder omgevingsgeluid, wat prettig is in rumoerige omgevingen zoals een klaslokaal.

De unieke en extreem duurzame kabel heeft een sterke kern en een omhulsel van textiel. Mocht de kabel echter breken, dan kan deze met een gepatenteerd twist and click-systeem worden verwijderd en eenvoudig worden vervangen. Bij elke EduFlex leveren
we een Mini Jack en een reserve USBC‑kabel. Extra kabels kunnen natuurlijk worden besteld. Deze hoofdtelefoons zijn kindveilig en getest volgens strenge EU-veiligheidsnormen. Verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties per stuk en als 6 packs met gemengde kleuren.

  • Meer informatie
  • Recensies
Meer informatie
Meer informatie
Merk KidsCover
EAN 8718591953415
Afmetingen (lxbxh) 22 x 18,5 x 8 cm
Verpakking Doos
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Onderwijsniveau PO Middenbouw, PO Bovenbouw, Voortgezet Onderwijs
Recensies
Schrijf een review