Toggle Nav

Medialab op school?

Aan de slag met wetenschap en techniek. Robots en programmeren inzetten. 3D printen en scannen of iets met VR.

Bijna alle scholen weten wel hoe belangrijk deze onderwerpen zijn en willen dit inzetten om leerlingen de zogenaamde 21e-eeuwse vaardigheden bij te brengen. Maar hoe doe je dat dan? En waarmee? Er zijn zoveel mogelijkheden en aanbieders, dat het lastig kan zijn de juiste te kiezen. Wanneer u dit herkent, is het misschien een idee eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kunnen scholen op alle niveaus adviseren, van de kleuterklas tot de universiteit.

Naast levering van producten, gastlessen en adviesgesprekken richten we ook complete ruimtes in als medialab. Dit hebben we al voor een aantal scholen mogen doen, voortgezet én basisscholen. We kijken samen goed naar de ruimte en luisteren vooral naar uw wensen en doelen bij de inzet van de materialen. Samen met u maken we dan een voorstel dat op twee belangrijke zaken is gericht: Inspireren van leerlingen en het inzetten van de ruimte als gereedschap.

Bekijk hieronder de video van de opening van de Technotheek van het ISW Vakcollege in Naaldwijk en bepaal zelf of dit ook past binnen uw onderwijs. Graag komen we dan een keer langs om verder te praten.

Meer weten of eens komen kijken?

Bel ons op 055-3017730 of mail op info@derekenwinkel.nl.