Osmo Pizza Co. Starter Kit

Schrijf de eerste review van dit product

In voorraad   Laatste exemplaar

Verzending is op 27/03/2023. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 57,81 Incl. BTW: € 69,95

Snel overzicht

Run je eigen pizza restaurant! Bak snel pizza's voor je klanten en bereken het wisselgeld met echte munten en bankbiljetten. Investeer je winsten om je restaurant groter en beter te maken en zo een echte ondernemer te worden!


Kinderen leren door te spelen. Combineer in deze set fysieke objecten met een computerspel om zo hun verbeelding en leercapaciteiten te verhogen. Leer optellen, aftrekken en delen in een spel dat zich automatisch aanpast aan het niveau van het kind. Ontcijfer welke pizza de klanten willen aan de hand van non-verbale communicatie en zorg voor positieve reviews.

  • Osmo Pizza Co. Starter Kit

Met de Pizza Co. Starter Kit van Osmo, run je een eigen pizzeria! Deze Starter Kit is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en bestaat uit het spel Pizza Co, die met fysieke spelstukken gespeeld wordt om vervolgens op het scherm van de iPad te verschijnen.

OSMO IS MAGISCH
Beleef plezier met de bekroonde, leerzame spellen waarbij interactie met echte spelstukken & een iPad, de acties en creaties van het kind tot leven laten komen op het scherm (WiFi is niet vereist voor het spelen van de spellen). Kinderen leren spelenderwijs; het combineren van fysieke spelstukken met leuke karakters op het scherm, prikkelen de verbeelding en motiveren om te leren.

Pizza Co.
Bij Pizza Co. ben je eigenaar van je eigen Pizzeria, waarbij je klanten ontvangt, bestellingen aanneemt, de pizza's maakt, maar ook met de klanten afrekent (dollars/munten) en inkopen doet voor de zaak. Probeer zoveel mogelijk winst te maken bij Pizza Co., zodat je dit kunt investeren in de pizzeria om zo de beste Pizza Shop te kunnen worden!

Leerdoelen
- Verbeter rekenvaardigheid (optelling / aftrekking / breuken) door de pizza's af te rekenen met klanten, middels de bijgeleverde spelstukken.
- Verbeter communicatievaardigheden; herken non-verbale communicatie zoals gezichts- en lichaamstaal van klanten, en scoor de beste reviews!

Wat zit er in de verpakking?

  • 1 x Osmo iPad Base (deze is vereist om het spel te kunnen spelen)
  • 1 x Pizzo Co. spel
  • 1 x Pizza/dienblad (spelstuk)
  • Toppings voor op de pizza (spelstukken)
  • Geldstukken om mee af te rekenen (spelstukken)
  • 1 x Opbergdoosje voor de spelstukken

De Osmo Base is geschikt i.c.m. de volgende iPads:
iPad 2, iPad (3rd Generation), iPad (4th Generation), iPad (5th Generation), iPad (6th Generation), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7-inch en de iPad Pro 10.5-inch.
Let op! De Osmo Base is niet geschikt i.c.m. de volgende iPads:
iPad Pro 12.9-inch en de iPad Pro 11-inch.

Download de bijbehorende Osmo spellen gratis via de App Store om de spellen te kunnen spelen!

Algemeen
MerkOsmo
EAN code0850001161909
Afmetingen (lxbxh)Nee
VerpakkingDoos
LeeftijdVanaf 5 jaar
OnderwijsniveauN/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.