https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Alpha Mini/Maatje

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Alpha Mini Robot

  Alpha Mini Robot

  Excl. BTW: € 1.387,60 Incl. BTW: € 1.679,00

  De humanoïd robot AlphaMini is het ideale platform om AI-robotkennis en -toepassingen op verschillende niveaus aan te leren (PO, VO, MBO, HBO). Hij kan dienen als zowel een veelzijdige onderwijsassistent als een essentiële drager voor de levering van AI-robotcurriculum.

  AlphaMini is een volledig programmeerbare robot in Scratch maar zelfs ook in Python. Gebaseerd op de onderwijsaanpak 'Leren + maken', stelt het AlphaMini-platform en de les app van Techkicks met doorlopende leerlijn scholieren in staat AI-robottechnologieën en -vaardigheden te leren en te oefenen, wat uiteindelijk leidt tot innovatie.

  Meer info
 2. Zorgrobot Maatje Educatie Editie

  Zorgrobot Maatje Educatie Editie

  Excl. BTW: € 1.475,21 Incl. BTW: € 1.785,00

  Zorgrobot Maatje biedt structuur en gezelligheid

  Van een melding om medicijnen in te nemen, tot het doen van een dansje, spel of een kort gesprek: zorgrobot Maatje ondersteunt mensen met dementie / autisme en een licht verstandelijke beperking en fungeert als therapeutisch hulpmiddel in bijvoorbeeld jeugdzorg, ziekenhuizen, tbs kliniek, fysiotherapie, diabetes etc.. Als zorgverlener, mantelzorger en specialist vult u deze zorgrobot heel eenvoudig met afspraken, die vervolgens op het juiste tijdstip worden uitgesproken met bepaalde bewegingen en emoties in zijn ogen en u kunt zelf de dialogen bepalen welke Maatje uitspreekt . Zo weet uw familielid of cliënt dat het bijvoorbeeld tijd is om te eten of dat het bezoek eraan komt en verteld Maatje een verhaal of reactie op basis van interesse. Dankzij de 4G-verbinding kan dit sociale maatje écht overal mee naar toe.

  Meer info
 3. Zorgrobot Maatje Jaarlicentie

  Zorgrobot Maatje Jaarlicentie

  Excl. BTW: € 390,00 Incl. BTW: € 471,90

  Verplichte jaarlicentie per Maatje robot, per jaar. Vanaf 4 robots is de licentie gratis.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren