Toggle Nav

Workshop Robotica: Cubetto (1 uur)

Verwachte leverdatum: 25/07/2024
Waardering:
€ 119,95 € 99,13
Op voorraad
SKU WORKSHOP-2
Datum (eerste voorkeur)
    :  
Datum (tweede voorkeur)
    :  
- +

Ontdek de fascinerende wereld van coderen met de Cubetto robot! Onze workshop voor het basisonderwijs maakt gebruik van deze leuke en educatieve robot om leerlingen te leren hoe ze op een speelse manier kunnen programmeren. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken interface en fysieke blokjes, kunnen leerlingen Cubetto door verschillende avonturen en uitdagingen laten navigeren. Door het ontdekken van de basisprincipes van coderen en logica, ontwikkelen leerlingen hun probleemoplossende vaardigheden en creativiteit.

Onze workshop is ontworpen om leerlingen te helpen begrijpen hoe technologie werkt en hoe ze zelf de controle kunnen hebben over digitale systemen. Boek vandaag nog een workshop en laat je leerlingen kennis maken met de spannende wereld van programmeren en robotica!

  • Details
  • Recensies
Details

Kom naar onze spannende workshop voor Cubetto en ontdek de wondere wereld van robotica en programmeren! Deze workshop is speciaal ontworpen voor leerlingen in de onderbouw van het primair onderwijs, dus iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht je niveau van ervaring.

Cubetto is een kleine, houten robot die kinderen helpt om spelenderwijs te leren programmeren. Met Cubetto kunnen leerlingen hun eigen avonturen creëren en de robot laten bewegen, van richting veranderen en geluiden maken. Tijdens deze workshop zullen leerlingen leren hoe ze Cubetto kunnen programmeren om verschillende uitdagingen op te lossen en obstakels te overwinnen.

Onze deskundige instructeurs zullen de leerlingen door de workshop begeleiden en ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft terwijl ze leren. De workshop is interactief en hands-on, dus leerlingen zullen actief deelnemen en zelfstandig leren. Na afloop van de workshop hebben de leerlingen een solide basis in de programmeerprincipes en een gevoel van trots en voldoening over wat ze hebben bereikt.

Onze workshop voor Cubetto is een geweldige manier om leerlingen te laten kennismaken met de fascinerende wereld van robotica en programmeren. Het is ook een leuke manier om hun nieuwsgierigheid te stimuleren en hen te helpen hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Mis deze kans niet om je leerlingen te laten deelnemen aan deze leuke en educatieve ervaring!

Meld je nu aan voor onze workshop voor Cubetto en laat je leerlingen leren en ontdekken op een manier die boeiend, interactief en leuk is! De workshop vindt plaats op jullie eigen locatie en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Recensies
Schrijf een review