https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Wetenschappelijke Rekenmachines

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Casio FX-82 Solar II

  Casio FX-82 Solar II

  Excl. BTW: € 15,66 Incl. BTW: € 18,95

  Niet in voorraad

  Automatische breukberekening.
  Berekening percentage.
  Berekeningen in gon, graad en radiaal.
  Hyperbolische en inverse hyperbolische functies.
  Met hardcase . >
  Omrekening van poolcoordinaten in rechthoekige.
  18 niveaus van haakjes.
  Overzichtelijk, gemakkelijk leesbaar 10+2 display.
  Salderend geheugen.
  SCI/FIX/ENG-functie.
  Toevalsgetallengenerator.
  Trigonometrische functies.
  Voeding: werkt alleen op zonne-energie.
  Voorteken wisselen.
  144 geintegreerde functies.

  Meer info
 2. Casio FX-82NL rekenmachine

  Casio FX-82NL rekenmachine

  Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95

  De Casio fx-82NL is een wetenschappelijke rekenmachine die Casio in nauw overleg met wiskundedocenten uit het VMBO, HAVO en VWO speciaal heeft ontwikkeld voor het Nederlands voortgezet onderwijs. De fx-82NL is de opvolger van de fx-82MS 2nd edition en de fx-82EX en heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan.

  De standaardinstellingen van de fx-82NL zijn volledig afgestemd op het Nederlandse onderwijsprogramma en de weergave van de rekenmachine sluit perfect aan op de notatie in de leerboeken. Er is gekozen voor de Europese in plaats van Engelse getalnotatie: zowel op het scherm als op de rekenmachineknop wordt de komma gebruikt voor decimalen.

  Ook helemaal nieuw is dat het menu en de wiskundige begrippen in de Nederlandse taal worden weergegeven (Engels optioneel).

  De fx-82NL is de ideale wetenschappelijke rekenmachine voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en andere vakken. Daarnaast is dit model uitstekend geschikt voor vervolgopleidingen en professioneel gebruik. De fx-82NL is toegestaan bij de centrale examens VMBO, HAVO en VWO.

  Meer info
 3. HP 10S+ Wetenschappelijke Rekenmachine

  HP 10S+ Wetenschappelijke Rekenmachine

  Excl. BTW: € 14,01 Incl. BTW: € 16,95

  De HP 10S+ is terug! De ideale wetenschappelijke rekenmachine voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

  Robuust ontworpen.
  Dankzij een zonnecel en een backupbatterij kun je met deze rekenmachine langer werken, ook bij weinig omgevingslicht. Een stevig opschuifbaar deksel beschermt de HP 10s+ bij stoten en vallen.

  Ideaal voor leerlingen bij wiskunde en exacte wetenschappen.

  • Snel en gemakkelijk wiskundige en wetenschappelijke problemen oplossen met ruim 240 ingebouwde functies.
  • Geavanceerde statistische functies: mean,  standaarddeviatie, variantie en meer berekenen met bewerkbare lijsten.
  • Gangbare kansrekeningfuncties zoals permutaties, combinaties en faculteiten berekenen.
  • Decimale conversies uitvoeren. Decimalen omzetten in breuken.
  • Toegestaan voor gebruik bij de centrale examens
  Meer info
 4. HP 15C Collectors Edition

  HP 15C Collectors Edition Calculator

  Excl. BTW: € 107,40 Incl. BTW: € 129,95

  De HP 15C was een erg populaire RPN rekenmachine uit de jaren ’80 (1982-1989) die ondanks dat de laatste exemplaren ruim 30 jaar geleden van de baan rolden, nog steeds erg gewild is onder verzamelaars en gebruikers. De HP 15C wordt na lang wachten nu tijdelijk opnieuw uitbracht als Collectors Edition.

  De Collectors Edition HP 15C handhaaft hetzelfde design als het origineel, maar biedt tot 100x snellere verwerking. Daarnaast is het geheugen uitgebreid tot 96 registers. Het compacte formaat en lichtgewicht metalen frame zorgt ervoor dat gebruikers de HP 15c gemakkelijk meenemen van vergadering naar vergadering. In tegenstelling tot andere wetenschappelijke rekenmachines, biedt de HP 15C een intuïtieve, horizontaal interface, net als het origineel.

  Deze speciale Collectors Edition wordt geleverd in een mooie bewaarbox, incl. gedrukte handleiding zoals die uit 1984 met een voorwoord over de geschiedenis van HP's rekenmachines, geschreven door Włodek Mier-Jędrz en Gene Wright.

  Enhanced version of the classic HP 15c
  After a 12-year hiatus, HP is reintroducing the popular HP 15c Scientific Calculator in a Collector’s Edition. This HP classic features a unique “Collector’s Edition” script, making it a great gift for collectors and engineers alike. The HP 15c offers users a high-end and portable, scientific calculator with programmable functions and built-in support for complex numbers, matrix math, numerical integration, and root solving,
  which makes this device one of the most capable calculators HP has ever made.

  Intelligent design, powerful processing
  The new HP 15c maintains the same intelligent design as the original but touts up to 100x faster processing speed. Its compact size and lightweight metal frame allows users to conveniently carry the HP 15c from meeting to meeting. Unlike other scientific calculators, the HP 15c also offers an intuitive, horizontal interface, just like the original.

  Product specifications
  Programming capabilities include conditional and unconditional branching, subroutines, flags, and editing. Plus, users can program up to 672 steps of calculations (increased from 448). The HP 15c also offers direct and indirect storage in up to 99 registers
  (increased from 67). This handy calculator operates using Reverse Polish Notation (RPN), reducing the number of keystrokes to complete calculations.

  • Best used for: Engineering, Science, Mathematics, Physics
  • Built-in functions: Over 130
  • Advanced functions: Trigonometric, exponential,
   basic statistics, complex number calculations,
   matrix operations, integration, keystroke programming
  • Power supply: 2× CR2032 batteries
  • Auto Power off: 5 minutes
  • Display: 1 line × 10 characters
  • Display type: LCD, 7-segment

  Meer info
 5. HP 300S+ Wetenschappelijke Rekenmachine

  HP 300S+ Wetenschappelijke Rekenmachine

  Excl. BTW: € 18,97 Incl. BTW: € 22,95

  De HP 300S+ is terug! De ideale wetenschappelijke rekenmachine voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Met een helder textbook display, die je de sommen en antwoorden laat zien zoals je ze ook op papier zou schrijven.

  TFD (Textbook Format Display).
  Werkt omgevingen met weinig licht op zonne-energie en reservebatterij. Een stevig opschuifbaar deksel beschermt je HP 300s+ bij stoten en vallen. Formules zijn goed afleesbaar op het mooie LCD-scherm van 60,5 x 24,3 mm.

  Gebruiksvriendelijke architectuur.
  Je ziet expressies net zoals op papier. Bekijk je invoer en het resultaat tegelijkertijd op het gebruiksvriendelijke 4-regelige tekstdisplay voor 15 tekens. Werk nauwkeuriger en efficiënter: gebruik de navigatietoetsen om te bladeren in formules en recente invoer te bewerken. Toon de resultaten naar keuze in technische, wetenschappelijke of standaard notatie. Je kunt belangrijke resultaten en data snel opslaan en oproepen met handige geheugentoetsen.

  Voor leerlingen wiskunde en exacte wetenschappen.

  • Los wiskundige en wetenschappelijke problemen efficiënt op met 315 ingebouwde functies.
  • Gebruik een volledige bibliotheek met algebraïsche, logaritmische, trigonometrische en hyperbolische functies en hun inverse functies.
  • Gangbare kansrekeningfuncties zoals permutaties, combinaties en faculteiten berekenen.
  • Goedgekeurd voor gebruik bij de centrale examens
  Meer info
 6. Rebell RE-SC2080S

  Rebell RE-SC2080S

  Excl. BTW: € 14,01 Incl. BTW: € 16,95

  De Rebell SC2080S voldoet aan alle eisen voor het middelbaar onderwijs en is toegestaan door het ministerie van onderwijs voor gebruik bij de examens.

   Let op: dit model is leverbaar vanaf juni 2018.

  Meer info
 7. Rebell SC2040 zwart

  Rebell SC2040 zwart

  Excl. BTW: € 5,74 Incl. BTW: € 6,95

  Nieuwe wetenschappelijke rekenmachine met 240 wiskundige functies en 2-regelig display, ideaal voor middelbare scholieren. Robuust ontwerp met harde beschermhoes en plastic toetsen. Meer info
 8. Rebell SC2060S

  Rebell SC2060S

  Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95

  De Rebell SC2060S voldoet aan alle eisen voor het middelbaar onderwijs en is toegestaan door het ministerie van onderwijs voor gebruik bij de examens.

  Meer info
 9. Sharp EL-531TG

  Sharp EL-531TG

  Excl. BTW: € 8,22 Incl. BTW: € 9,95

  De Sharp EL-531TH heeft meer dan 273 geavanceerde wetenschappelijke functies en een duidelijk 2-regelig display om wetenschappelijke vergelijkingen gemakkelijker te tonen voor leerlingen. De El-531TH is ideaal voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en voldoet aan alle door het CvTE gestelde eisen.

  Een harde hoes beschermt tegen krassen. Dit model is verkrijgbaar in 3 kleuren en werkt op zonne-energie (met batterij backup).

  Meer info
 10. Sharp EL-531TH

  Sharp EL-531TH

  Excl. BTW: € 8,22 Incl. BTW: € 9,95

  De Sharp EL-531TH heeft meer dan 273 geavanceerde wetenschappelijke functies en een duidelijk 2-regelig display om wetenschappelijke vergelijkingen gemakkelijker te tonen voor leerlingen. De El-531TH is ideaal voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en voldoet aan alle door het CvTE gestelde eisen.

  Een harde hoes beschermt tegen krassen. Dit model is verkrijgbaar in 5 moderne kleuren.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren