Toggle Nav

Sphero Bolt+ Powerpack (15)

Verwachte leverdatum: 16/07/2024
Waardering:
€ 4.349,00 € 3.594,21
Op voorraad
SKU SP-920-0903
- +

Maak het leren op school of thuis spannender met BOLT+, de volgende evolutie van Sphero's populairste codeerrobot. Sphero BOLT+ is een ronde programmeerbare robot die de beste, praktische leerervaringen in zijn klasse biedt en beginners tot gevorderde codeerders ondersteunt. Met een reeks programmeerbare sensoren en motoren, een levendig LCD-scherm en eindeloze praktische leermogelijkheden. BOLT+ zorgt voor meer coderen, meer ervaringsgerichte leermogelijkheden en meer FUN! One BOLT+ ondersteunt maximaal twee leerlingen en bevordert parenprogrammering en samenwerkend leren.

LEVENDIG LCD-SCHERM: Stimuleer creativiteit en zelfexpressie met het programmeerbare 128x128 pixel LCD-scherm met scherpe beelden en meer dan 650 levendige graphics en speelse animaties. Het BOLT+ LCD-scherm kan ook realtime sensorgegevens weergeven, wat de nauwkeurigheid bij het debuggen van code ten goede komt.

EXCLUSIEVE BOLT+ PROGRAMMEERBLOKKEN: Gebruik de gratis Sphero Edu-app, beweeg met precisie met behulp van het nieuwe Roll to Distance-blok, schakel handmatig rijden midden in uw programma in en pas reacties op softwareknoppen op uw programmeerapparaat aan.

ONTWORPEN VOOR FUN: Duw BOLT+ tot het uiterste, wetende dat de duurzame polycarbonaat schaal hem veilig houdt. Laat creativiteit de overhand nemen, dompel BOLT+ in verf om een ​​kunstwerk te creëren of zorgeloos een rivier te doorwaden.

GRATIS LESSEN VOOR SCHOOL EN THUIS: Ontdek downloadbare gidsen, vakoverschrijdende activiteiten en op standaarden afgestemde lessen.

BEGINNER TOT GEVORDERD: BOLT+ is uitstekend geschikt voor docenten en programmeurs van alle niveaus, met drie manieren om te programmeren (tekenen, blokkeren en tekstprogrammeren) en lessen om BOLT+ te introduceren en verder te gaan.

“SHAKE TO WAKE” & BATTERIJLEVENSDUUR: Draadloos QI-opladen en geoptimaliseerd energiebeheer zorgen voor een langere werking van BOLT+ op één lading, zodat de batterij de hele dag meegaat, terwijl de "Shake to Wake"-functie het inschakelen van BOLT+ en het verbinden met een apparaat eenvoudig maakt.

  • Meer informatie
  • Recensies
Meer informatie
Meer informatie
Merk Sphero
EAN 817961029038
Afmetingen (lxbxh) 7.5x7.5x7.5cm
Verpakking Doos
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Onderwijsniveau PO Middenbouw, PO Bovenbouw, Voortgezet Onderwijs, MBO+
Programmeren met Eigen app (installatie nodig), Eigen app (browser-based)
Recensies
Schrijf een review