Toggle Nav

Workshop Solderen (CircuitMess)

Verwachte leverdatum: 18/06/2024
Waardering:
€ 129,00 € 106,61
Op voorraad
SKU WORKSHOP-6
Voorkeursdatum
  
- +

"Ontzettend bedankt voor de workshop gisteren. De kinderen hebben er erg van genoten. Een van de leerlingen van groep 7, vertelde me zojuist dat ze het thuis nog verder heeft gebouwd. Ze hadden thuis een soldeerbout. Ze was helemaal trots."

-Esther Sweebe, BS Het Talent

Leren solderen op school lastig? Nee joh! Niet met ons duidelijke lesplan, complete materialen én een vakdocent die jullie komt helpen de workshop te geven. Wij zorgen voor de materialen, jullie voor de tijd en de ruimte (en koffie!). We gaan aan de slag met echte robotjes, die de leerlingen zelf in elkaar moeten zetten. Deze les is geschikt vanaf groep 6 van de basisschool.

Vooraf aan de workshop ontvangen jullie een duidelijke presentatie als voorbereiding aan de les, zodat leerlingen de basis achter PCB's, weerstanden, LED's en meer al kunnen leren. Het maximum aantal per les is 25 leerlingen. De prijs van de les is voor de workshop. Daarnaast komt er per leerling €9.95 bij voor de Wacky Robot.

  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
Details

Leren solderen op school lastig? Nee joh! Niet met ons duidelijke lesplan, complete materialen én een vakdocent die jullie komt helpen de les te geven. Wij zorgen voor de materialen, jullie voor de tijd en de ruimte. We gaan aan de slag met echte robotjes, die de leerlingen zelf in elkaar moeten zetten. Deze les is geschikt te maken vanaf groep 6 van de basisschool en uiteraard in het VO.

Vooraf aan de workshop ontvangen jullie een duidelijke presentatie als voorbereiding aan de les, zodat leerlingen de basis achter PCB's, weerstanden, LED's en meer leren. Het maximum aantal per les is 25 leerlingen met een minimum van 10 leerlingen.

Bij deze workshop, die 2 uur duurt, ontvang je:

  • Een vakdocent
  • Een voorbereidende presentatie
  • 1x 'Wacky Robots' per leerling (let op: bestel dus het aantal robots per leerling)
  • Uitgebreid lesmateriaal
  • Héél veel fun!

Wij nemen de soldeerapparaten mee en zorgen voor voldoende overige materiaal en bescherming.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Rekenwinkel
Verpakking Los
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Recensies
Schrijf een review