Toggle Nav

Glow & Go Bot

Verwachte leverdatum: 25/05/2024
Waardering:
€ 149,00 € 123,14
Op bestelling
SKU TT-EY10564
- +

Maak kennis met de multi-sensorische, oplaadbare robot van TTS die de interesse van jonge kinderen zal wekken bij het plannen van zijn verlichte bewegingen en avonturen, terwijl ze een stevige technologische basis leggen.

Deze zeer interactieve, boeiende robot heeft eenvoudige, duidelijke en letterlijke bedieningselementen die, wanneer erop gedrukt, voelbaar, kleurrijk en verlicht zijn en geluiden creëren, waardoor het kind belangrijke verbanden kan leggen over oorzaak en gevolg. Je kunt het naar verschillende instellingen schakelen, waardoor de geluidseffecten worden verwijderd. Je kunt het in de dansmodus hebben waar de kinderen kunnen bewegen en de acties van de robot nabootsen. Het kan worden beperkt tot eenvoudige bewegingen of tot een reeks van tien commando's.

  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
Details

Maak kennis met onze multi-sensorische, oplaadbare robot die de interesse van jonge kinderen zal wekken bij het plannen van zijn verlichte bewegingen en avonturen, terwijl ze een stevige technologische basis leggen.

Deze zeer interactieve, boeiende robot heeft eenvoudige, duidelijke en letterlijke bedieningselementen die, wanneer erop gedrukt, voelbaar, kleurrijk en verlicht zijn en geluiden creëren, waardoor het kind belangrijke verbanden kan leggen over oorzaak en gevolg. Je kunt het naar verschillende instellingen schakelen, waardoor de geluidseffecten worden verwijderd. Je kunt het in de dansmodus hebben waar de kinderen kunnen bewegen en de acties van de robot nabootsen. Het kan worden beperkt tot eenvoudige bewegingen of tot een reeks van tien commando's.

Een charmant, magisch personage, dat ontzag en verwondering combineert met technologie, en zich ook verhoudt tot de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Wat zullen ze ontdekken als ze de mogelijkheden verkennen? Wat gebeurt er in de verschillende modi? Gaat het vooruit, achteruit, zijwaarts of roteren? De kinderen kunnen speculeren, testen en evalueren hoe ze een bepaalde bestemming kunnen bereiken of gewoon vrij kunnen verkennen. Het is geweldig om te leren over stimulus-respons en om te herkennen dat als een specifieke knop wordt ingedrukt, dit een reactie zal veroorzaken.

Deze robot is pre Bee-Bot omdat de besturing zo letterlijk is, druk gewoon op de pijltjestoetsen om een ​​richting te kiezen. Dit maakt deel uit van een technologische reis waarin belangrijke vaardigheden worden ontwikkeld en fundamenten voor begrip worden gelegd. Het is ontwikkelingsgericht afgestemd op de behoeften, vaardigheden en interesses van jonge kinderen. De kinderen zullen op veel manieren met de Bot spelen. Sommigen zullen het gewoon leuk vinden om op de knoppen te drukken en ze te zien oplichten, terwijl anderen geweldige avonturen plannen. Ze schatten in hoe vaak ze op een knop moeten drukken om op een bepaalde bestemming te landen. Dit zal de wiskundige vaardigheden echt ondersteunen. Het kan individueel of gezamenlijk worden gebruikt. De kinderen beginnen zich te verhouden tot de kleuren, lichten, geluiden, texturen en bewegingen samen. We hadden er twee die in een reeks bewogen, tegelijk, en toen hadden we een kwartet dat allemaal gloeide en op een gesynchroniseerde manier samen bewoog. De kinderen kunnen de bewegingen volgen met behulp van hun grove motoriek en hun fijne motoriek om op de knop te drukken (zie video). De vrolijke, levendige muziek stimuleert de kinderen om plezier te hebben en vrij te bewegen. We hebben wat spiegelspots gemaakt om op de grond te gooien. (Apart verkrijgbaar.) Dit helpt bij het rangschikken van reizen. Welke avonturen gaat het beleven? Zal het helpen met zowel voorzetsel als creatieve en verhalende taal? Het kan door een kartonnen tunnel gaan en aan de andere kant weer tevoorschijn komen als de knoppen voldoende worden ingedrukt. Misschien nemen de kinderen de Bot mee op verhaalavonturen over de ruimte, jungles, betoverde bossen enz. Hoe gaan ze de reis maken? Creëer je eigen landschappen met kleine wereldvoorwerpen, gebouwen, bomen, enz. Je kunt ook verschillende huizen ontwerpen om in te wonen, waarbij je technologische vaardigheden combineert met creativiteit en design.

Dit is geweldige aanvulling op al je technologische middelen. Het is ontworpen om die onderzoekende vaardigheden te ondersteunen, maar biedt zoveel meer, waardoor het ook door oudere kinderen kan worden gebruikt tijdens hun programmeerreis. De technologie domineert niet, maar verbetert en verrijkt de leerervaring. Het kan op een magische reis gaan of stil blijven staan, alleen oplichtend en individuele geluiden spelend. Het hoeft niet om precieze stappen te gaan maar meer om ervaringsleren. Het is gemaakt om binnenshuis te worden gebruikt, of het nu op vloeren, gladde tapijten, in gigantische trays, op de sequencing-spots of in een Dark Den-zone is. De kinderen kunnen de Glow Bricks en Blocks gebruiken om er een mini-gebied of circuit voor te maken. Ontwerp paden, wegen door te tekenen op papier of met bouwmaterialen. Dit is een zorgvuldig doordachte robot, die met specialisten uit de beginjaren heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat de belangrijkste elementen naar voren kwamen. Het biedt eenvoudige activiteiten, maar maakt complexere scenario's mogelijk. Het is vakoverschrijdend en ondersteunt een reeks schematische gedragingen. De lichteffecten in een verduisterde ruimte creëren een zintuiglijk, magisch effect. Het is een boeiende, veelzijdige robot die een schat aan leermogelijkheden biedt.

Alleen binnengebruik. Niet geschikt voor gebruik met rommelige speelmaterialen, b.v. zand. Veeg schoon met een vochtige doek.

Meer informatie
Meer informatie
Merk TTS
EAN code 5056406903280
Afmetingen (lxbxh) 10x28x27cm (HxLxB)
Verpakking Doos
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Onderwijsniveau PO Onderbouw
Recensies
Schrijf een review