https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Piximakey Studio

De magie van animatie in de klas of de kleuterschool brengen was nog nooit zo eenvoudig. Piximakey Education is dé one-stop-shop voor stop-motion, ontwikkeld door docenten voor docenten.
 
Met Piximakey Education kun je snel en eenvoudig aan de slag met stop-motion - vanaf drie jaar. Deze prachtige houten koffer zit boordevol apparatuur, dus het duurt maar een paar minuten om een ​​scène op te zetten. Download gratis de Piximakey-app, maak je eerste foto en ga aan de slag.
 
De Piximakey Education Animation Studio bevat twee verschillende device stands, zodat je zowel van voren als van bovenaf kunt filmen met zowel smartphones als tablets. De koffer zelf fungeert als een podium met ingebouwde achtergronden, zodat je overal kunt animeren. Deze mobiele filmset is gemakkelijk mee te nemen en zet je snel op. Kwaliteitshoutwerk gebouwd om lang mee te gaan in de handen van kinderen.
 
De gratis Piximakey-app is ontwikkeld door gamedesigners, leraren, pedagogen en kinderen van 3-15 jaar. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met het creatieve proces - zonder advertenties, paywalls, privacyproblemen of technische problemen.

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren