Toggle Nav

Casio FX-CG50 Grafische Rekenmachine

Verwachte leverdatum: 23/04/2024
Waardering:
€ 93,95
Op voorraad
SKU CS-FXCG50-BX
- +

Maak kennis met de Casio FX-CG50 rekenmachine, een handige metgezel voor leeringen in het voortgezet onderwijs. Goedgekeurd door het CVTE voor gebruik tijdens de centrale examens. Dit slimme apparaat maakt wiskunde en wetenschap leuk en begrijpelijk, zelfs voor degenen die niet zo dol zijn op cijfers. Het heldere kleurendisplay en de eenvoudige bediening maken het gemakkelijk om grafieken en berekeningen te zien en te begrijpen. Met handige functies zoals USB-connectiviteit en voldoende opslagruimte is deze rekenmachine klaar om je te helpen slagen in de klas en daarbuiten. De Casio FX-CG50 - jouw partner in leren en ontdekken.

 • Details
 • Meer informatie
 • Recensies
Details

Welkom bij Casio FX-CG50, de ultieme grafische rekenmachine voor studenten, docenten en professionals! Of je nu bezig bent met wiskunde, natuurkunde, statistiek of andere vakken, de Casio FX-CG50 is de perfecte rekenmachine om je te helpen bij complexe berekeningen en grafische representaties.

Met zijn krachtige grafische mogelijkheden en gebruiksvriendelijke interface stelt de Casio FX-CG50 je in staat om grafieken te tekenen, vergelijkingen op te lossen, matrices te manipuleren en nog veel meer. Het kleurendisplay van 3,7 inch zorgt voor een levendige weergave van grafieken en andere wiskundige concepten, waardoor het leren van complexe onderwerpen gemakkelijker en leuker wordt.

De Casio FX-CG50 is geschikt voor de centrale examens. Hij voldoet aan de eisen van de examenreglementen vanuit CvTE en is dus toegestaan bij de landelijke examens en wiskundige tests. Met zijn betrouwbaarheid en functionaliteit is de Casio FX-CG50 een waardevol hulpmiddel voor leerlingen die succes willen behalen in hun studie en examens.

Ontdek de vele functies van de Casio FX-CG50 en maak wiskunde leuker en gemakkelijker dan ooit tevoren. Bestel vandaag nog en profiteer van de krachtige prestaties en het gebruiksgemak van de Casio FX-CG50 grafische rekenmachine!

Casio FX-CG50 Rekenmachine: Ontdek de Kracht van Grafisch Rekenen

De Casio FX-CG50 is een geavanceerde grafische rekenmachine die speciaal is ontworpen voor leerlingen en professionals in de wiskunde, natuurkunde en technische vakken. Met zijn uitgebreide functies en intuïtieve bediening biedt deze rekenmachine een krachtig hulpmiddel voor het uitvoeren van complexe berekeningen en het visualiseren van wiskundige concepten.

Voordelen:

 1. Groot Kleurendisplay: Het heldere en scherpe kleurendisplay van de FX-CG50 biedt een uitstekende visuele weergave van grafieken, tabellen en formules, waardoor complexe wiskundige concepten gemakkelijk te begrijpen zijn.
 2. Grafiekfunctionaliteit: Met zijn uitgebreide grafiekfunctionaliteit kunnen gebruikers grafieken plotten, interactief verkennen en analyseren, waardoor ze een dieper inzicht krijgen in wiskundige relaties en concepten.
 3. USB-connectiviteit: De FX-CG50 beschikt over USB-connectiviteit, waardoor gebruikers gegevens gemakkelijk kunnen overzetten tussen de rekenmachine en een computer, en bestanden kunnen delen met klasgenoten of collega's.
 4. Programmeerbaar: Gebruikers kunnen programma's schrijven en opslaan op de rekenmachine, waardoor ze aangepaste functionaliteit kunnen toevoegen en hun eigen wiskundige problemen kunnen automatiseren.
 5. Ruime Opslagruimte: Met voldoende interne opslagruimte kunnen gebruikers programma's, gegevens en grafieken opslaan zonder zich zorgen te hoeven maken over tekort aan ruimte.
 6. Gebruiksvriendelijk: De FX-CG50 is ontworpen met een intuïtieve gebruikersinterface en een ergonomisch ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om snel toegang te krijgen tot functies en berekeningen uit te voeren zonder veel technische kennis.

Nadelen:

 1. Leercurve: Hoewel de FX-CG50 gebruiksvriendelijk is, kan het even duren voordat gebruikers alle functies volledig onder de knie hebben, vooral voor beginners die niet bekend zijn met grafische rekenmachines.
 2. Batterijlevensduur: Bij intensief gebruik kan de levensduur van de batterijen van de FX-CG50 beperkt zijn, wat betekent dat gebruikers regelmatig batterijen moeten vervangen of opladen.


Ondanks enkele nadelen biedt de Casio FX-CG50 een indrukwekkende reeks functies en mogelijkheden die het een waardevolle investering maken voor leeringen en professionals die op zoek zijn naar een krachtige grafische rekenmachine voor hun wiskundige en technische behoeften.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Casio
EAN code 4549526600807
OEM CS-FXCG50
Garantie 3 jaar
Toegestaan tijdens eindexamens Ja
Netstroom adapter Nee
Zonnecel Nee
Batterijen meegeleverd? Ja
Type batterijen AA penlite
Aantal batterijen 4
Kleurenscherm Ja
Achtergrondverlichting Ja
Aantal tekens per regel 12
Aantal regels 8
Aantal functies NB
Programmeerbaar Ja
Tax converter Nee
Currency-converter Nee
Bonprinter Nee
Check-and-Correct Nee
Auto replay Nee
Geheugenfunctie Nee
Totalen Nee
Winstmarges Nee
Afronding Nee
PC-verbinding Ja
USB kabel meegeleverd? Ja
Micro SD-kaartaansluiting Nee
Van gerecycled materiaal? Nee
Slide-on cover aanwezig Ja
Afmetingen (lxbxh) 188,5 x 89,5 x 20,6 mm
Gewicht 230 gr
Snelstartgids aanwezig? Ja
Invoermethode Grafisch
Recensies
Schrijf een review