Toggle Nav

HP Sprout Pro

Verwachte leverdatum: 21/05/2024
Waardering:
€ 2.499,00 € 2.065,29
Op voorraad
SKU HP-SPROUT PRO
- +

De HP Sprout Pro is een nieuw soort alles-in-één computer die studenten in staat stelt om de wereld om hen heen te maken, ontwerpen en aan te passen. Sprout Pro maakt gebruik van een unieke combinatie van technologieën en ervaringen die het moderne leren en ontdekken ondersteunt. Ontworpen om studenten te stimuleren in samenwerking, communicatie en kritische denken, Sprout's ondersteuning van deze 21e-eeuwse vaardigheden maakt het een noodzakelijke evolutie van de moderne leeromgeving.

  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
Details

De HP Sprout is een nieuw soort alles-in-één computer die studenten in staat stelt om de wereld om hen heen te maken, ontwerpen en aan te passen. Sprout maakt gebruik van een unieke combinatie van technologieën en ervaringen die het moderne leren en ontdekken ondersteunt. Ontworpen om studenten te stimuleren in samenwerking, communicatie en kritische denken, Sprout's ondersteuning van deze 21e-eeuwse vaardigheden maakt het een noodzakelijke evolutie van de moderne leeromgeving.


Terwijl Sprout meteen thuis is in een klaslokaal, wetenschapslaboratorium, bibliotheek, media center, workshop, makerspace en elke andere leeromgeving, is de Sprout
ook een leeromgeving op zich. Door het aansluiten van de fysieke wereld met de digitale wereld, maakt Sprout het mogelijk om opnieuw te bedenken wat je kunt maken.

 

 Met de revolutionaire all-in-one gebruikersinterface van Sprout kunt u uw content direct met de handen controleren op zowel het 23" Full HD- touchscreen of de geprojecteerde display van de 20-punts capacitieve Touch Mat.

De Illuminator is het hart van Sprout. Het herbergt de Intel® RealSense ™ 3D-camera en projectie-engine, waarmee u 2D- of 3D-objecten kunt scannen en direct weergeven op de Touch Mat.

In de basis, is de Sprout een high performance computer met een Intel® Core ™ i7 processor, 1TB aan opslag en Windows-besturingssysteem. Dus het heeft voldoende vermogen voor alles van het kantoor of klaslokaal naar de studio te brengen.

Elke Sprout wordt geleverd met een Adonit Jot Pro Stylus en Bluetooth® aangesloten toetsenbord en muis om ervoor te zorgen dat u alle tools die u nodig hebt om jezelf te uiten en te werken bij de hand heeft.

 

 

 

 

 

 De Intel® RealSense ™ 3D-camera is baanbrekende imaging-technologie met drie lensen die diepte kan afleiden en menselijke beweging kan volgen. De extra 14-Megapixel High-Res Camera heeft de capaciteit om 220-dpi kleuren scans vast te leggen voor meer natuurlijke kleuren. Er is zelfs een bureaulamp!

 

De projectie motor zorgt voor de unieke touch-display met aangepaste hoge helderheid modus voor waarachtiger projecties, het transformeren van het oppervlak van uw bureau in een digitale-fysieke werkplek.

 Sprout's baanbrekende technologie combineert de digitale en fysieke wereld, waardoor u een voorwerp vast kunt leggen, het digitaal opnieuw tot leven kunt wekken en dan breng de creatie tot leven in de echte wereld kunt wekken. Grab, mash, en maken wat je maar kunt bedenken, het is echt zo makkelijk.

Sprout's unieke workspace software helpt u het volledige potentieel van touchscreen creativiteit realiseren. De software loopt samen met Windows en de mogelijkheden om te profiteren van Sprout's baanbrekende technologie worden uitgebreid met een unieke verzameling van apps.

 

 

 

 

Windows 10

Windows 10 geeft u de vrijheid om te werken of te spelen zoals u dat wilt. Het voelt wat je doet en past automatisch het scherm aan voor touch of typen. Het is de beste combinatie van de Windows die je al kent, plus veel grote verbeteringen waar je van houdt. De beste Windows-ervaring tot nu toe werd ontworpen met de productiviteit en de bruikbaarheid in het achterhoofd, en geoptimaliseerd door HP om soepel te laten draaien op Sprout.

 

Intel® Core ™ i7 processor

De 4e generatie Intel® Core ™ i7 processor levert top-of-the-line-prestaties, met verbeterde graphics, energie-efficiëntie en veiligheid. Intel Hyper-Threading technologie zorgt voor soepele multitasking en Iris graphics geven je verbluffende 3D visuals en meer geavanceerde bewerking.

Supercharged graphics

NVIDIA ™ kan omgaan met uw meest grafisch intensieve taken, van gaming tot ontwerpen. NVIDIA CUDA ™ technologie ontsluit de kracht van de GPU processor cores om de meest veeleisende systeem taken te versnellen enlevert ongelooflijke prestaties ten opzichte van traditionele CPU's.

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en andere landen

Meer informatie
Meer informatie
Merk HP
EAN code 0889899518229
Besturingssysteem Windows 10 Pro
Processor familie 7
Processor Intel® Core™ i7-6700
Kleur Grijs
Productontwerp Sprout
Webcam HP Illuminator, met HP DLP Projector, HP High-Resolution Camera (to 14.6 MP), Intel® RealSense™ 3D Camera, en LED desk lamp
Geheugen 8 GB DDR4-2100 2 x 4 GB)
Vaste schijf 1 TB 5400 rpm SATA SSHD
Cloudservice NVT
Schermformaat (diagonaal) 23" diagonal FHD WVA 10-point touch-enabled WLED-backlit (1920 x 1080)
Video NVIDIA GeForce GT 745A with 2GB DDR3 dedicated memory
Audiokenmerken DTS Sound+ Audio met integrated premium stereo speakers en dual digital MEMS microphones
Toetsenbord Wireless keyboard met volume control en hot keys
Pointing device Wireless optical mouse; Adonit Jot Pro stylus; 20" diagonal, 20-point touch-enabled touch mat met een ultra-resistant top coating
Draadloos 802.11a/b/g/n (1x1) and Bluetooth® 4.0 combo
Uitbreidingsslots Upgradeable to 16 GB
Gewicht 15 kilo
Beveilingsbeheer Wachtwoord bij opstarten
Voorgeïnstalleerde software McAfee LiveSafe™ CyberLink PowerDirector; Snapfish; Microsoft Project Spark; Netflix; Piano Time; Skype; Adobe Reader; Bing Translator; Evernote Premium; The Weather Channel;
Minimumafmetingen (b x d x h) 23.4 x 22.7 x 23.8 inch
Garantie 1 jaar
Extruder 0
Recensies
Schrijf een review