Toggle Nav

Merge EDU AR Schoolset

Verwachte leverdatum: 29/06/2024
Waardering:
€ 1.499,00 € 1.238,84
Op bestelling
SKU MER-CLASS SET 15
- +

Merge EDU is een praktisch digitaal leerplatform dat leerlingen helpt wetenschap en STEM effectief te leren met 3D-objecten en simulaties die ze kunnen aanraken, vasthouden en gebruiken. Merge EDU wordt in klaslokalen en thuis gebruikt en betrekt kinderen bij praktische activiteiten waarmee ze op verbazingwekkende nieuwe manieren kunnen leren en ontdekken!

Levensechte digitale leermiddelen ontworpen om overal te leren
Merge biedt een effectief alternatief voor fysieke leermiddelen. Elke leerling heeft toegang tot digitale leermiddelen waarmee ze thuis of in de klas wetenschappen kunnen leren.

 • Meer dan 1000 digitale leermiddelen
 • Duizenden benodigdheden voor elke leerling
 • Even effectief als echte fysieke modellen


Krachtige, visuele en praktische wetenschappelijke simulaties
Geef effectief les in wetenschap met simulaties die de leerlingen kunnen aanraken, vasthouden en gebruiken. Leeringen zullen complexe onderwerpen gemakkelijker begrijpen en onthouden wat ze hebben geleerd langer.

Inhoud van deze klassenset:

 • De schoollicentie is geldig voor maximaal 30 gelijktijdige gebruikers
 • De looptijd van elke licentie is 1 jaar, uiteraard kan na 1 jaar verlengd worden
 • Bij bestellen heb je keuze uit 15 of 30 Merge Cubes extra
 • Details
 • Meer informatie
 • Recensies
Details

Breng de innovatie van digitaal onderwijs, inclusief een licentie voor maximaal 30 gelijktijdige gebruikers en een termijn van 1 jaar in je klaslokaal. Met de Merge Cube heb je de ultieme augmented reality-ervaring voor je lessen en al je STEM-onderwerpen. Je leerlingen kunnen met hun eigen handen 3D-objecten en simulaties verkennen, zoals een sterrenstelsel, oude artefacten, een DNA-molecuul, de kern van de aarde of zelfs fossielen. Vertrouw op vooruitgang en geef digitaal onderwijs een compleet nieuw gezicht. Zodra je leerlingen de soft cube in hun handen hebben en de juiste apps zijn gedownload, kun je aan de slag. Houd eenvoudig de camera van uw apparaat (tablet, smartphone) op de kubus. Nu kun je al zien hoe dit verandert in het geselecteerde, virtuele object.

Inhoud van deze klassenset:

 • De schoollicentie is geldig voor maximaal 30 gelijktijdige gebruikers
 • De looptijd van elke licentie is 1 jaar, uiteraard kan na 1 jaar verlengd worden
 • Bij bestellen heb je keuze uit 15 of 30 Merge Cubes extra


Wat brengen deze hologrammen voor mijn leerlingen?
Volgens een recente studie is het gebruik van praktische digitale leermiddelen net zo effectief als leren met behulp van echte fysieke modellen. Het digitale leerplatform biedt zonder veel moeite meer dan 1.000 digitale leermiddelen en 100 interactieve wetenschapssimulaties voor je STEAM-onderwerpen. Vol vreugde, fascinatie en motivatie zullen je leerlingen de meest uiteenlopende onderwerpen in de lessen met hun eigen handen willen verkennen. Deze onvergelijkbare, multi-zintuiglijke leerervaring bevordert intuïtief ook de interesse in digitale inhoud, helpt om effectief en memorabel te leren en ondersteunt de ontwikkeling van de visuele, auditieve, kinesthetische en tactiele zintuigen.

Merge Object Viewer
In deze app krijg je een kant-en-klare verzameling van 1.000 digitale leermiddelen en kun je ook je eigen 3D-objecten uploaden. De verzameling praktische 3D-modellen, gerangschikt op onderwerp, omvat gesteenten, mineralen, zoogdieren, reptielen, levenscycli, cellen en nog veel meer voor jezelf en je jonge onderzoekers.

Merge Explorer
Nog een handige app voor dagelijks gebruik met je Merge Cube. Krijg toegang tot meer dan 100 interactieve wetenschappelijke simulaties voor basisonderwijs tot en met bovenbouw VO. Je laat je leerlingen bijvoorbeeld een haai van dichtbij bekijken en een brullende vulkaan in eigen handen houden. Met ingebouwde quizzen en gemakkelijke taken is leren nog nooit zo spannend geweest! En alles beschikbaar in het Nederlands uiteraard!

Merge Dashboard
Met de Merge EDU resource hub kun je als docent collega's en klassen toevoegen, geregistreerde leerlingen beheren en de leervoortgang van je leerlingen in één oogopslag volgen. Ze kunnen ook digitale leermiddelen en wetenschappelijke simulaties verkennen, activiteitenplannen en STEM-projecten vinden en hun eigen 3D-objecten uploaden. Maak je eigen objectverzamelingen met slechts een paar klikken of krijg toegang tot handige bronnen in het Merge Support Center. Met de Merge Uploader kun je eenvoudig je 3D-creaties uploaden. Samen met je Merge Cube kan het 3D-object worden vastgehouden en gebruikt als een "afdrukvoorbeeld" voor 3D-afdrukken. De Merge Uploader accepteert OBJ-, FBX-, STL- en GLTF-bestandstypen, evenals ZIP-archieven die het model en de bijbehorende texturen bevatten.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Merge
Verpakking Los
Recensies
Schrijf een review