Toggle Nav

Robotmat van stof: Kerst (incl. lesboek)

Verwachte leverdatum: 21/07/2024
Waardering:
€ 32,95 € 27,23
Op bestelling
SKU DR-KERSTMAT
- +
Verander de Bee-bot in een ezel en programmeer de ezel door de kerststal in deze nieuwe stoffen mat voor de Bee-Bot, Blue-Bot of Cubetto. Helemaal in het thema Kerst! Met de Bee-Bot Kerstmat leren kinderen programmeren in het thema Kerst. De mat is zo ontworpen dat deze ook kan dienen als praatplaat. Je ontvangt een stoffen mat en in een PDF een ezeljasje voor de Bee-bot, 16 kaarten die samen de mat vullen, 24 opdracht en antwoordkaarten. Het grote voordeel van de stoffen mat is natuurlijk dat je nooit last van kreuken hebt, de mat veel makkelijker op te bergen is in het meegeleverde doosje en wanneer hij vies is, je hem gewoon in de wassmachine kunt gooien!
  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
Details

Verander de Bee-bot in een ezel en programmeer de ezel door de kerststal in deze nieuwe stoffen mat voor de Bee-Bot, Blue-Bot of Cubetto. Helemaal in het thema Kerst!

Met de Bee-Bot Kerstmat leren kinderen programmeren in het thema Kerst. De mat is zo ontworpen dat deze ook kan dienen als praatplaat. Je ontvangt een stoffen mat en in een PDF een ezeljasje voor de Bee-bot, 16 kaarten die samen de mat vullen, 24 opdracht en antwoordkaarten.

Het grote voordeel van de stoffen mat is natuurlijk dat je nooit last van kreuken hebt, de mat veel makkelijker op te bergen is in het meegeleverde doosje en wanneer hij vies is, je hem gewoon in de wassmachine kunt gooien!

Meer informatie
Meer informatie
Merk Meester Sander
Afmetingen (lxbxh) 60x60cm
Verpakking Doos
Onderwijsniveau PO Onderbouw, PO Middenbouw, PO Bovenbouw
Recensies
Schrijf een review