https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Casio FX-82NL rekenmachine

Schrijf de eerste review van dit product

In voorraad   

Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95

Snel overzicht

De Casio fx-82NL is een wetenschappelijke rekenmachine die Casio in nauw overleg met wiskundedocenten uit het VMBO, HAVO en VWO speciaal heeft ontwikkeld voor het Nederlands voortgezet onderwijs. De fx-82NL is de opvolger van de fx-82MS 2nd edition en de fx-82EX en heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan.


De standaardinstellingen van de fx-82NL zijn volledig afgestemd op het Nederlandse onderwijsprogramma en de weergave van de rekenmachine sluit perfect aan op de notatie in de leerboeken. Er is gekozen voor de Europese in plaats van Engelse getalnotatie: zowel op het scherm als op de rekenmachineknop wordt de komma gebruikt voor decimalen.


Ook helemaal nieuw is dat het menu en de wiskundige begrippen in de Nederlandse taal worden weergegeven (Engels optioneel).


De fx-82NL is de ideale wetenschappelijke rekenmachine voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en andere vakken. Daarnaast is dit model uitstekend geschikt voor vervolgopleidingen en professioneel gebruik. De fx-82NL is toegestaan bij de centrale examens VMBO, HAVO en VWO.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95

  • Schoolmateriaal voor jong en oud
  • Programmeertools voor kinderen
  • Rekenmachines voor eindexamens

De CASIO fx-82NL is een wetenschappelijke rekenmachine die in nauw overleg met wiskundedocenten uit het vmbo, havo en vwo speciaal ontwikkeld is voor het Nederlands voortgezet onderwijs. In de webshop van Eduwinkel is deze innovatieve rekenmachine voor leerlingen te verkrijgen.

Wat zijn de voordelen van de CASIO fx?

De CASIO fx-82NL is de opvolger van de fx-82MS 2nd edition en de fx-82EX. De rekenmachine heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan. Zo zijn de standaardinstellingen van de fx-82NL volledig afgestemd op het Nederlandse onderwijsprogramma. Daarnaast sluit de weergave van de rekenmachine perfect aan op de notatie in de leerboeken. Er is gekozen voor de Europese getalnotatie in plaats van Engelse getalnotatie. Dit houdt in dat zowel op het scherm als op de rekenmachineknop de komma wordt gebruikt voor decimalen. Ook helemaal nieuw is dat het menu en de wiskundige begrippen in de Nederlandse taal worden weergegeven. De Engelse weergave is hierbij nog steeds optioneel. Ook de volgende rekenmachines zijn bij ons verkrijgbaar:

Omdat deze laatste werkt op een oplaadbare accu, wordt ook de oplaadkabel voor de grafische rekenmachine bij ons verkocht.

Heb je vragen? Bel ons: 055-3017730

Schaf de rekenmachine vandaag nog aan

De CASIO fx-82NL is de ideale wetenschappelijke rekenmachine voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en andere vakken. Daarnaast is dit model uitstekend geschikt voor vervolgopleidingen en professioneel gebruik. De fx-82NL is toegestaan bij de centrale examens vmbo, havo en vwo. Bestel de rekenmachine vandaag nog in onze webshop voor het onderwijs.

Algemeen
MerkCasio
EAN code4549526613685
OEMNee
Garantie3 jaar
Toegestaan tijdens eindexamensJa
Voeding
Netstroom adapterNee
ZonnecelNee
Batterijen meegeleverd?Ja
Type batterijenAAA penlite
Aantal batterijen1
Tonen
KleurenschermNee
AchtergrondverlichtingNee
Aantal tekens per regel63 x 192 pixels
Aantal regels2-6
Functies
Aantal functies255
ProgrammeerbaarNee
Tax converterNee
Currency-converterNee
BonprinterNee
Check-and-CorrectNee
Auto replayNee
GeheugenfunctieNee
TotalenNee
WinstmargesNee
AfrondingNee
Verbindingen
PC-verbindingNee
USB kabel meegeleverd?Nee
Micro SD-kaartaansluitingNee
Kenmerken
Van gerecycled materiaal?Nee
Slide-on cover aanwezigJa
Afmetingen (lxbxh)7,7 cm x 16,2 cm x 1,4 cm
Gewicht100g
Snelstartgids aanwezig?Ja
InvoermethodeAlgebraïsch

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.