Toggle Nav

Casio FX-82NL rekenmachine

Verwachte leverdatum: 23/04/2024
Waardering:
€ 13,95
Op voorraad
SKU CS-FX82NL
- +

De Casio fx-82NL is een wetenschappelijke rekenmachine die Casio in nauw overleg met wiskundedocenten uit het VMBO, HAVO en VWO speciaal heeft ontwikkeld voor het Nederlands voortgezet onderwijs. De fx-82NL is de opvolger van de fx-82MS 2nd edition en de fx-82EX en heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan.

De standaardinstellingen van de fx-82NL zijn volledig afgestemd op het Nederlandse onderwijsprogramma en de weergave van de rekenmachine sluit perfect aan op de notatie in de leerboeken. Er is gekozen voor de Europese in plaats van Engelse getalnotatie: zowel op het scherm als op de rekenmachineknop wordt de komma gebruikt voor decimalen.

Ook helemaal nieuw is dat het menu en de wiskundige begrippen in de Nederlandse taal worden weergegeven (Engels optioneel).

De fx-82NL is de ideale wetenschappelijke rekenmachine voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en andere vakken. Daarnaast is dit model uitstekend geschikt voor vervolgopleidingen en professioneel gebruik. De fx-82NL is toegestaan bij de centrale examens VMBO, HAVO en VWO.

  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
Details

  • Schoolmateriaal voor jong en oud
  • Programmeertools voor kinderen
  • Rekenmachines voor eindexamens

De CASIO fx-82NL is een wetenschappelijke rekenmachine die in nauw overleg met wiskundedocenten uit het vmbo, havo en vwo speciaal ontwikkeld is voor het Nederlands voortgezet onderwijs. In de webshop van Eduwinkel is deze innovatieve rekenmachine voor leerlingen te verkrijgen.

Wat zijn de voordelen van de CASIO fx?

De CASIO fx-82NL is de opvolger van de fx-82MS 2nd edition en de fx-82EX. De rekenmachine heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan. Zo zijn de standaardinstellingen van de fx-82NL volledig afgestemd op het Nederlandse onderwijsprogramma. Daarnaast sluit de weergave van de rekenmachine perfect aan op de notatie in de leerboeken. Er is gekozen voor de Europese getalnotatie in plaats van Engelse getalnotatie. Dit houdt in dat zowel op het scherm als op de rekenmachineknop de komma wordt gebruikt voor decimalen. Ook helemaal nieuw is dat het menu en de wiskundige begrippen in de Nederlandse taal worden weergegeven. De Engelse weergave is hierbij nog steeds optioneel. Ook de volgende rekenmachines zijn bij ons verkrijgbaar:

Omdat deze laatste werkt op een oplaadbare accu, wordt ook de oplaadkabel voor de grafische rekenmachine bij ons verkocht.

Heb je vragen? Bel ons: 055-3017730

Schaf de rekenmachine vandaag nog aan

De CASIO fx-82NL is de ideale wetenschappelijke rekenmachine voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en andere vakken. Daarnaast is dit model uitstekend geschikt voor vervolgopleidingen en professioneel gebruik. De fx-82NL is toegestaan bij de centrale examens vmbo, havo en vwo. Bestel de rekenmachine vandaag nog in onze webshop voor het onderwijs.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Casio
EAN code 4549526613685
Garantie 3 jaar
Toegestaan tijdens eindexamens Ja
Netstroom adapter Nee
Zonnecel Nee
Batterijen meegeleverd? Ja
Type batterijen AAA penlite
Aantal batterijen 1
Kleurenscherm Nee
Achtergrondverlichting Nee
Aantal tekens per regel 63 x 192 pixels
Aantal regels 2-6
Aantal functies 255
Programmeerbaar Nee
Tax converter Nee
Currency-converter Nee
Bonprinter Nee
Check-and-Correct Nee
Auto replay Nee
Geheugenfunctie Nee
Totalen Nee
Winstmarges Nee
Afronding Nee
PC-verbinding Nee
USB kabel meegeleverd? Nee
Micro SD-kaartaansluiting Nee
Van gerecycled materiaal? Nee
Slide-on cover aanwezig Ja
Afmetingen (lxbxh) 7,7 cm x 16,2 cm x 1,4 cm
Gewicht 100g
Snelstartgids aanwezig? Ja
Invoermethode Algebraïsch
Recensies
Schrijf een review