Toggle Nav

Sphero Global Challenge 2022-2023: Indi

Verwachte leverdatum: 28/06/2024
Waardering:
€ 49,00 € 40,50
Op bestelling
SKU SP-CHALLENGE INDI
- +

De inschrijving voor het Sphero Global Challenge seizoen 2022-2023 is geopend! Het thema van dit jaar is Sphero in het Wild. Verzamel je onderzoeksteam om deel te nemen aan robotica-evenementen voor vroege basisschoolleerlingen tot middelbare scholieren.

ALLE DREAM TEAMS VERZAMELEN!

Een team van echte biologen starten is eenvoudig! Coaches hoeven geen programmeurs of zelfs opvoeders te zijn om leerlingen te ondersteunen bij de Sphero Global Challenge. Treed in plaats daarvan op als een begeleider terwijl leerlingen werken om te ontdekken, problemen op te lossen en hun creativiteit de vrije loop te laten.

Lees hier de missie omschrijving!

Het enige dat je voor deze Global Challenge nodig hebt, is 2 sets Indi Student Kit.

 • Details
 • Meer informatie
 • Recensies
Details

Voor leerlingen van 4 tot 8 jaar (geboren na 1 mei 2014) die willen deelnemen aan de Sphero Global Challenge, hebben we een spannend evenement genaamd Sphero indi: To The Zoo! Dit evenement is voor teams van maximaal vijf leerlingen en is ontworpen om onze jongste leerlingen de mogelijkheid te bieden om hun creativiteit, teamwerk en probleemoplossende vaardigheden te laten zien - geen schermen vereist.

De leerlingen gaan op zoek naar sequencing door een dierentuin en dierenshow te maken met behulp van Sphero indi. Leerlingen hebben de mogelijkheid om indi's kleurentegels te gebruiken (geen schermen vereist) om algoritmisch denken en patroonherkenning te demonstreren of om blokcodering in de nieuwe Sphero Edu Jr-app te gebruiken om het gedrag en de beweging van indi te programmeren.

Wat coaches ontvangen:

Na registratie sturen we je alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan de Sphero Global Challenge seizoen 3, waaronder:

 •      indi: Naar de Zoo Coaching Guide
 •      Agenda's van teamvergaderingen
 •      Sphero Global Challenge Officiële regelsboek en evaluatierubrieken
 •      Aanpasbare bronnen en onderpand voor Sphero Community
 •      En meer!

Uiteraard zijn alle materialen in het Nederlands!

Verzamel je zoölogen!

Een team van biologen starten is makkelijker dan je denkt! Coaches hoeven geen programmeurs of zelfs opvoeders te zijn om leerlingen te ondersteunen bij de Sphero Global Challenge. Treed in plaats daarvan op als een begeleider terwijl leerlingen werken om te ontdekken, problemen op te lossen en hun creativiteit de vrije loop te laten.

De Coaching Guide geeft je de tools en structuur om je studenten door het indi To the Zoo Event te leiden. De Sphero Global Challenge is perfect voor naschoolse programma's, STEM/STEAM Clubs, wetenschappelijke blokken op schooldagen of zelfs voor leerlingen om thuis aan te werken.

Je team structureren

Teams kunnen bestaan uit 1-5 leerlingen. Nadat je de registratie hebt gekocht, ontvang je per e-mail een formulier om de registratie te voltooien. Voor grotere groepen leerlingen (bijvoorbeeld roboticaclubs) raden we aan om meerdere teams te vormen. In dit geval dien je voor elk team een registratie aan te schaffen en de registratie voor elk team afzonderlijk af te ronden. Coaches zijn welkom om zoveel teams te leiden als ze willen. Coaches kunnen samenwerking, communicatie en teambuilding aanmoedigen door leerlingen teamrollen te geven om alle elementen van de missiedoelen te helpen vervullen.

BELANGRIJKE DATA

 •      Augustus 2022 - Coachingsmateriaal verzonden naar degenen die zich vroeg hebben geregistreerd
 •      1 februari 2023 - Laatste dag om in te schrijven
 •      13 februari 2023 - Virtuele inzendingen moeten worden ingediend
 •      6 maart 2023 - Finalisten bekend
 •      Voorjaar 2023 (datum nog te bepalen) - Finalisten strijden virtueel op het Sphero Wereldkampioenschap

Meer informatie
Meer informatie
Merk Sphero
Verpakking Los
Leeftijd Van 4-8 jaar
Recensies
Schrijf een review