https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Workshop Gaming: Bloxels (1 uur)

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop   

Verzending is op 01/10/2023. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 99,13 Incl. BTW: € 119,95

Snel overzicht

Leerlingen kunnen hun verbeeldingskracht de vrije loop laten met Bloxels! Onze workshop voor het basisonderwijs brengt de wereld van het gamen en het bouwen samen om een unieke en hands-on leerervaring te creëren. Leerlingen leren hoe ze hun eigen videogames kunnen maken met behulp van Bloxels, een innovatieve technologie die gebruik maakt van fysieke blokjes om digitale pixels te creëren. Met Bloxels kunnen leerlingen hun eigen personages, levels en verhalen creëren en delen met hun klasgenoten.Onze workshop is ontworpen om leerlingen te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit, probleemoplossend vermogen en digitale vaardigheden. Boek vandaag nog een workshop en laat je leerlingen op een leuke en interactieve manier kennismaken met de wereld van gaming en technologie!


  • Workshop Gaming: Bloxels (1 uur)
Datum selecteren  :  
Datum selecteren  :  

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 99,13 Incl. BTW: € 119,95

Wil je je eigen videogames bouwen? Kom dan naar onze workshop over het bouwen van games met Bloxels! Deze workshop is speciaal ontworpen voor leerlingen in de bovenbouw van het primair onderwijs en voortgezet onderwijs, dus iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht je niveau van ervaring.

Bloxels is een innovatieve en leuke manier om te leren hoe je je eigen videogames kunt bouwen. Met Bloxels kun je de game-personages en -omgevingen ontwerpen door gebruik te maken van kleurrijke blokjes en een speciale app. Tijdens deze workshop zullen leerlingen leren hoe ze hun eigen game kunnen bouwen en programmeren, terwijl ze tegelijkertijd hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

Onze deskundige instructeurs zullen de leerlingen door de workshop begeleiden en ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft terwijl ze leren. De workshop is interactief en hands-on, dus leerlingen zullen actief deelnemen en zelfstandig leren. Na afloop van de workshop hebben de leerlingen een solide basis in de programmeerprincipes en een gevoel van trots en voldoening over wat ze hebben bereikt.

Onze workshop voor het bouwen van games met Bloxels is een geweldige manier om leerlingen te laten kennismaken met de wereld van programmeren en game-design. Het is ook een leuke manier om hun nieuwsgierigheid te stimuleren en hen te helpen hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Mis deze kans niet om je leerlingen te laten deelnemen aan deze leuke en educatieve ervaring!

Meld je nu aan voor onze workshop voor het bouwen van games met Bloxels en laat je leerlingen leren en ontdekken op een manier die boeiend, interactief en leuk is! De workshop vindt plaats op jullie eigen locatie en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.