https:www.eduwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Casio fx-CP400 ClassPad II

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop   

Excl. BTW: € 132,19 Incl. BTW: € 159,95

Snel overzicht

De Casio fx-CP400 is de eerste in de reeks ClassPads uitgerust met een kleurenscherm. Met een hoge resolutie van 320 × 528, op een 4,8-inch kleuren LCD maakt het gemakkelijk om wiskundige formules te observeren ,grafieken en beelden te bekijken en biedt tegelijkertijd een meer comfortabele bediening.

De Casio  fx-CP400 is de eerste in de reeks ClassPads uitgerust met een kleurenscherm. Met een hoge resolutie van 320 × 528, op een 4,8-inch kleuren LCD maakt het gemakkelijk om wiskundige formules te observeren ,grafieken en beelden te bekijken en biedt tegelijkertijd een meer comfortabele bediening.

Het grote LCD maakt wiskundige formules en tabellen levendig en is zeer behulpzaam in het begrijpend maken van de relaties tussen vergelijkingen en grafische data omdat het hen tegelijkertijd laat zien. Bovendien, als een geheel nieuwe functie, stelt de fx-CP400 gebruikers in staat om te schakelen tussen een staande en een horizontale weergave, wat handig is voor het weergeven van lange wiskundige formules, door slechts één toets te gebruiken. Gebruikers kunnen de rekenmachine intuïtief bedienen met behulp van de stylus op het touch-panel LCD-scherm, en gegevens invoeren met behulp van het software-toetsenbord.

Wiskundige formules, grafieken en beelden zijn allemaal prachtig scherp weergegeven op het 4,8-inch grote LCD-kleurenscherm in 320 × 528-pixel hoge resolutie. Gebruikers kunnen formules en grafieken controleren op hetzelfde moment op het display, waardoor het makkelijker wordt om hun relaties te begrijpen. Door het mogeljik maken van lange formules en grafieken weergegeven op het scherm, is de fx-CP400 zeer nuttig voor het helpen van gebruikers beter wiskunde te begrijpen.

Gebruikers kunnen de fx-CP400 intuïtief bedienen met behulp van de stylus op het aanraakscherm om grafisch wiskundige formules weer te geven zonder ingewikkelde toetsbedieningen, gewoon door slepen en neerzetten van de formules in het grafiekgebied.

Gebruikers kunnen kiezen tussen weergave van een rechtopstaande uitzicht en een horizontale weergave gewoon door het aanraken van een pictogram op het paneel. De horizontale weergave is handig voor het weergeven van een lange formule op een enkele lijn.

Casio heeft de ClassPad serie 'software toetsenbord herontworpen om dit nieuwe model gemakkelijker te gebruiken te maken, het organiseren van functies om te corresponderen met drie niveaus van leermoeilijkheden, te beginnen met basisfuncties die door iedereen worden gebruikt (breuken, wortels, en trigonometrische functies), dan geavanceerde functies zoals differentiaalrekening, complexe samengestelde getallen en sigma berekeningen, en tenslotte zelfs meer geavanceerde berekeningen inclusief stuksgewijze en door de gebruiker gedefinieerde formules. Bovendien is de fx-CP400 is uitgerust met een verscheidenheid aan functies ontworpen om studenten te helpen leren en instructeurs les te laten gevenop school, waaronder een USB massa opslag functie voor snelle en eenvoudige overdracht van gegevens, en de compatibiliteit met Casio data projectoren, zodat de rekenmachine kan worden geprojecteerd op een scherm.

Terwijl met detzelfde toetsenbord indeling en werkwijze wordt gewerkt die populair is gemaakt door vorige ClassPad rekenmachines, wordt de fx-CP400 ook uitgerust met toetsen met een helling naar beneden van onder naar boven, die invoerfouten helpen voorkomen bij het indrukken van verticaal gerangschikt toetsen. Stilistisch, heeft Casio een aantrekkelijke calculator gecreëerd die is ontworpen met een stevige body en een lichte ovale vorm, waardoor hij perfect in de hand ligt en in aantrekkelijke tinten blauw.

De Casio fx-CP400 zal in het zomer van 2013 beschikbaar zijn. Bestel nu al om zeker te zijn van de eerste leveringen. Prijs is een schatting van de eindprijs. Mocht deze stijgen of dalen, dan zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Algemeen
MerkCasio
EAN code4971850301387
OEMFXCP400
Garantie3 jaar
Toegestaan tijdens eindexamensNee
Voeding
Netstroom adapterNee
ZonnecelNee
Batterijen meegeleverd?Nee
Type batterijenNee
Aantal batterijen1
Tonen
KleurenschermNee
AchtergrondverlichtingNee
Aantal tekens per regel168,960 (320 × 528) pixels
Aantal regelsnb
Functies
Aantal functiesNee
ProgrammeerbaarNee
Tax converterNee
Currency-converterNee
BonprinterNee
Check-and-CorrectNee
Auto replayNee
GeheugenfunctieNee
TotalenNee
WinstmargesNee
AfrondingNee
Verbindingen
PC-verbindingNee
USB kabel meegeleverd?Nee
Micro SD-kaartaansluitingNee
Kenmerken
Van gerecycled materiaal?Nee
Slide-on cover aanwezigNee
Afmetingen (lxbxh)Nee
Gewicht320 gr
Snelstartgids aanwezig?Ja
InvoermethodeSymbolisch, numeriek

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.