Toggle Nav

Sphero Global Challenge 2022-2023: Littlebits

Verwachte leverdatum: 24/05/2024
Waardering:
€ 89,00 € 73,55
Op bestelling
SKU SP-CHALLENGE LB
- +

De inschrijving voor het Sphero Global Challenge seizoen 2022-2023 is geopend! Het thema van dit jaar is Sphero in het Wild. Verzamel je onderzoeksteam om deel te nemen aan robotica-evenementen voor vroege basisschoolleerlingen tot middelbare scholieren.

ALLE DREAM TEAMS VERZAMELEN!

Een team van echte biologen starten is eenvoudig! Coaches hoeven geen programmeurs of zelfs opvoeders te zijn om leerlingen te ondersteunen bij de Sphero Global Challenge. Treed in plaats daarvan op als een begeleider terwijl leerlingen werken om te ontdekken, problemen op te lossen en hun creativiteit de vrije loop te laten.

Lees hier de missie omschrijving!

Het enige dat je voor deze Global Challenge nodig hebt, is 1 littlebits STEAM Kit.

 • Details
 • Meer informatie
 • Recensies
Details

Voor leerlingen van de bovenbouw en onderbouw VO (8-14 jaar) hebben we twee spannende evenementen die zijn ontworpen om computationele denk-, engineering- en programmeervaardigheden op te bouwen. Door samenwerking en kritisch denken zullen leeringen hun innerlijke ingenieur ontketenen terwijl ze werken aan het identificeren van problemen en het ontwikkelen van oplossingen met behulp van littleBits en hun Invention Cycle: creëren, spelen, remixen en delen. Studenten zullen hun oplossingen en uitvindingen presenteren met een creatieve infographic en video als onderdeel van hun virtuele evenementinzending.

Wat coaches ontvangen:

Na registratie sturen we je alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan de Sphero Global Challenge seizoen 3, waaronder:

 • Coaching Guide
 • Agenda's van teamvergaderingen
 • Sphero Global Challenge Officiële regelsboek en evaluatierubrieken
 • Aanpasbare bronnen en onderpand voor Sphero Community
 • En meer!

Uiteraard zijn alle materialen in het Nederlands!

Verzamel je zoölogen!

Een team van biologen starten is makkelijker dan je denkt! Coaches hoeven geen programmeurs of zelfs opvoeders te zijn om leerlingen te ondersteunen bij de Sphero Global Challenge. Treed in plaats daarvan op als een begeleider terwijl leerlingen werken om te ontdekken, problemen op te lossen en hun creativiteit de vrije loop te laten.

De Coaching Guide geeft je de tools en structuur om je leerlingen door het Event te leiden. De Sphero Global Challenge is perfect voor naschoolse programma's, STEM/STEAM Clubs, wetenschappelijke blokken op schooldagen of zelfs voor leerlingen om thuis aan te werken.

Je team structureren

Teams kunnen bestaan uit 1-5 leerlingen. Nadat je de registratie hebt gekocht, ontvang je per e-mail een formulier om de registratie te voltooien. Voor grotere groepen leerlingen (bijvoorbeeld roboticaclubs) raden we aan om meerdere teams te vormen. In dit geval dien je voor elk team een registratie aan te schaffen en de registratie voor elk team afzonderlijk af te ronden. Coaches zijn welkom om zoveel teams te leiden als ze willen. Coaches kunnen samenwerking, communicatie en teambuilding aanmoedigen door leerlingen teamrollen te geven om alle elementen van de missiedoelen te helpen vervullen.

BELANGRIJKE DATA

 •      Augustus 2022 - Coachingsmateriaal verzonden naar degenen die zich vroeg hebben geregistreerd
 •      1 februari 2023 - Laatste dag om in te schrijven
 •      13 februari 2023 - Virtuele inzendingen moeten worden ingediend
 •      6 maart 2023 - Finalisten bekend
 •      Voorjaar 2023 (datum nog te bepalen) - Finalisten strijden virtueel op het Sphero Wereldkampioenschap

Meer informatie
Meer informatie
Merk Sphero
Verpakking Los
Leeftijd Van 8-16 jaar
Recensies
Schrijf een review