Toggle Nav

Sphero Sports Bundel

Verwachte leverdatum: 18/06/2024
Waardering:
Special Price € 5.499,00 € 4.544,63 Regular Price € 5.999,00
Op voorraad
SKU SP-SPORTS
- +

Eduwinkel is de officiële partner voor Sphero Sports, gebouwd voor sportstichtingen, scholen en MVO-gedreven organisaties om STEM-onderwijs te geven. Al gebruikt door PSV, Feyenoord en NAC, naast vele andere internationale (voetbal)clubs!

De Sphero Sports codeerbundel is een alles-in-één-oplossing en de perfecte manier om leerlingen enthousiast te maken voor STEM-leren door middel van een sport die ze al kennen en waar ze van houden, en om sportstichtingen en docenten de perfecte start te bieden bij het lesgeven in STEM-onderwijs.

  • Details
  • Meer informatie
  • Recensies
  • Downloads
Details

Eduwinkel is de officiële partner voor Sphero Sports, gebouwd voor sportstichtingen, scholen en MVO-gedreven organisaties om STEM-onderwijs te geven. Al gebruikt door PSV, Feyenoord en NAC, naast vele internationale (voetbal)clubs en nu beschikbaar ook voor in de klas!

Sphero Sports laat scholieren kennismaken met voetbal en STEM door praktische codering met voetbalthema en wiskundeactiviteiten te combineren. Door voetbal te combineren met interactieve en boeiende programmeringsactiviteiten, worden leerlingen meesters van blokgebaseerde codering. Deze alles-in-één oplossing is  perfect om leerlingen enthousiast te maken voor STEM-leren door een sport die ze al kennen en waar ze ook van houden. Leerlingen zullen werken met een mobiel apparaat om de Sphero BOLT te programmeren en besturen, onze programmeerbare robot bal, om vaardigheden met een voetbalthema te voltooien, zoals: passen, dribbelen en schieten op een hoge kwaliteit vinyl voetbal codemat, compleet met uw logo. Ons activiteiten met voetbalthema zijn afgestemd op het Nederlandse onderwijs curriculum en 21e-eeuwse vaardigheden.

Coderen via Sphero Sports is een leuke en realistische manier om computationeel denken en probleem oplossend vermogen te trainen. Wanneer leerlingen een programma maken of debuggen in Sphero Sports, leren ze computationele concepten zoals algoritmische denken, logica en herhaling in programma's om complexe problemen op te lossen, het uitvoeren van de real-life vaardigheden die nodig zijn voor de 21e eeuw en de banen van de toekomst!

De Sphero Sports codeerbundel is een alles-in-één-oplossing en de perfecte manier om leerlingen enthousiast te maken voor STEM-leren door middel van een sport die ze al kennen en waar ze van houden, en om sportstichtingen en docenten de perfecte start te bieden bij het lesgeven in STEM-onderwijs.

Leren is geen toeschouwerssport, dus laten we spelen!

Sphero Sports stelt sportstichtingen in staat om STEM-leiders te worden binnen hun gemeenschap. Niet alleen zal Sphero Sports leerlingen enthousiast maken voor STEM Education, maar het zal ook proactief opvoeders en voetbalstichtingen ondersteunen om zich comfortabel te voelen bij het leren en onderwijzen van deze cruciale vaardigheden.

Inhoud van de Sphero Sports Bundle:

  • 1x BOLT Power Pack (inclusief 15 Sphero BOLT-robots)
  • 4x Premium Voetbal Code Matten op FLL-formaat (2020mm x 1140mm) óf grote buitenmatten van 200x300 cm die we kunnen voorzien van logo
  • 20+ voetbalcoderingsactiviteiten binnen de Sphero EDU-app
  • Trainingssessie op locatie: aan de slag met Sphero Sports
  • Licentie op Eduwinkel app met alle Sphero lesmaterialen
Meer informatie
Meer informatie
Merk Sphero
Afmetingen (lxbxh) 2020x1140mm
Verpakking Doos
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Onderwijsniveau PO Middenbouw, PO Bovenbouw, Voortgezet Onderwijs, MBO+
Programmeren met Eigen app (installatie nodig), Eigen app (browser-based)
Recensies
Schrijf een review
Downloads
pdf
(Grootte: 1.1 MB)